o ranču letec

 

Osnovan 2005. godine kao obiteljska tvrtka, koja se krenula baviti uzgojem jelena, tovom junadi, svinja i poljoprivrednom proizvodnjom.

Poslije 15 godina današnja proizvodnja je i dalje usmjerena na uzgoj jelena i koza te poljoprivrednu proizvodnju ekološkog pira i heljde.

organsko

Bez sintetskih pesticida, umjetnog gnojiva, GMO, bioinžinjeringa ili ionizirajućeg zračenja.

ekološko

Zaštita zdravlja i života ljudi, zaštita prirode i okoliša te
zaštita vas kao potrošača

prirodno

Imanje i proizvodnja smješteno u zagrljaju prirode i daleko od prometnih cesta

Poljoprivredna znanja i znanja o uzgoju stoke su se stjecala u obiteljskom okruženju još od malih nogu. Dječačka ljubav prema prirodi i radu sa životinjama se naziru na svakom koraku.

Za spoj ljubavi i posla su pored dugogodišnjeg rada i učenja, nužno potrebna i nova znanja kao i investicije u napredak.

Tako se već godinama ulaže u povezivanja i suradnju s akademskom strukom u Hrvatskoj u vidu uspješne suradnje s  Agronomskim i Šumarskim fakultetom, izmjenjivanju dobre prakse s drugim uzgajivačima te posjećivanjem farmi kako u Hrvatskoj tako i u inozemstvu (Novi Zealand, Slovenija, Mađarska, Austrija, Njemačka, Francuska itd.)

Voditelj imanja 

Igor Letec

gdje se ljube nebo i zemlja

Imanje se nalazi u samom srcu prirode, smješteno uz rijeku Česmu s jedne strane, šume i livada s druge strane, dok ulazak na ranč je iz pravca sela Donji Draganac.

 Naše vrijednosti temelje se na poštivanju tradicije gdje nam je na prvom mjestu dobrobit naših životinja, ekološki pristup k obradi i proizvodnji. 

Prirodan uzgoj jelena običnog i genska selekcija

U proteklih 10 godina također se puno investiralo u uvoz prakse i znanja s Novog Zelanda te po njihovoj praksi i višegodišnjeg  iskustva s uzgojem jelena, smo uvozili znanje kao i materijal za postavljanje pregonskih pašnjaka i tehnologiju za manipulacijsku ustanovu.

kontakt

Kontaktirati s nama možete i putem e – maila. Također smo dostupni i na broju +38598 1727 159.

12 + 11 =

posjetite nas

Donji Draganac 108

43245 Čazma

Hrvatska

Radno vrijeme

Pon-Pe: 7.00  - 15.00

Su: 7.00 - 12.00

Nedjelja i praznici: zatvoreno

Call Now Button